Saturday, October 27, 2007

Another year `s over...

De Rabobank heeft gesproken en het besluit blijkt onherroepelijk: de geldkraan wordt dichtgedraaid en dus zit er niets anders op...

23 Augustus bleek een vergissing & 29 september was een schijnbeweging, maar 31 oktober wordt de dag van mijn odysee. Lekker met de poten in de polder, ik kijk ernaar uit. Voorlopig sla ik mijn kamp op onder moeder`s vleugels in de altijd gastvrije Betuwe (tel. 0481-374562).

Tot straks

4 comments:

pap en mam said...

Lieve Martijn
Fijn dat je weeer komt genieten van de Hollandse klei en weer een poosje je intrek bij ons neemt. Voor ons betekent dat natuurlijk wel een eind aan ons opgeruimde huis en aan de rust. Maar ook wij kijken er echt naar uit om jou weer in ons midden te hebben. Zeker voor jou zal het weer wennen zijn aan alle normale regeltjes, eind aan je vrijheid . Tot de 31e geniet nog even. Kus Mama xx

Anonymous said...

He Dude,

mooie verhalen weer! Geniet nog van je laatste weekje, en ben benieuwd naar de foto's ( alleen de hoogtepunten, want het zijn er waarschijnlijk duizenden) als je weer terug bent.

Peter

Anonymous said...

Kerel,

Ik verwacht natuurlijk mooie verhalen! Binnenkort maar een biertje doen?

Geniet nog even van die laatste momenten en we spreken elkaar snel.

Oh ja, mocht je nog een huis nodig hebben.... dat van mij staat te koop! :-)

Simone said...

Meneer!

moest pas denken aan wat mijn oma zei toen je bijna wegging "voor je het weet is hij weer terug". nooit kunnen bedenken dat ze gelijk zou hebben!

onnodig om te zeggen dat je alles eruit hebt gehaald wat erin zit, enorm genoten hebt van alles, en dat wij samen echt een fantastische trip hebben gemaakt!

en toch ben ik zo blij als een kind van 4 in de efteling dat je volgende week de Nederlandsche Kou weer mag trotseren, Studio Sport op rtl4 kan kijken en weer 2,50E voor een biertje moet betalen!