Sunday, November 19, 2006

Tequilla

Op nog geen 60 km van Gualadajara ligt het fameuze dorpje Tequilla. Zoals Grol ons Grolsch heeft geschonken, Dommelen de geboorteplaats is van Dommels, zo is Tequilla.....ja precies! Een bezoek aan het dorpje dat jou en mij menig kater heeft bezorgd is zeker een`must`!

De tour was om het zo te zeggen interessant, de proeferij een klein paradijs op aarde. Tequillas in alle kleuren smaken én alcoholpercentages! Zoals het een Nederlander bekoord, heb ik ze allemaal geproefd en ik denk dat de tequilla vanilla mij het meeste tot de verbeelding spreekt, hoewel ook de café, caramel, manderijn, aardbei, en appel heerlijk naar binnen glijden.

Aangezien 1+1 twee is en je niet elke dag een tequilla in tequilla drinkt, bleef de auto staan waar ie stond. Een hotel was snel geregeld, en ook de locale kroeg was snel gevonden. Zaterdag 18 november was een heerlijke avond...

1 comment:

Lisette said...

hey tijn, kwam net dit berichtje tegen op internet, vond t wel bij dit stukje van je weblog passen:

De duurste Tequilla fles ter wereld de 'Diamond Sterling' staat te koop. Een Mexicaanse tequilla brouwerij verkoopt de diamanten fles, die 1 miljoen dollar waard is, aan de hoogste bieder.

xx set